㋡//\\Mazen_Group\//㋡ تجهيزات تخفف حوسة المطبخ بشهر رمضان //\\(MAzEn)‎‎‎\\//



?? nonee a7sn a7d ??

 

 

مجموعة سر الحياه ~ http://groups.yahoo.com/group/seralhaiaa/

 

 Click for Beirut, Lebanon Forecast

 

  1. تجهيز كشنة للسحور والطبخات اللي تحتاج .. وتقسيمها بعلب بلاستيك صغيرة
  2. تجهيز صلصة البيتزا وتقسيمها وتوزيعها بالكمية اللي احتاجها
  3. عمل كمية من الشيرة ووضعها في قارورة زجاج زي تبع العصير لأن الزجاج صحي فالحفظ.
  4. فرم كمية من الثوم مع ملح وزيت ونقط خل وتفريزه بعلبه محكمة عشان الريحه ،،والزيت يساعد انه تاخذي من الكمية قد حاجتك وهو مجمد .
  5. بشر كمية من الجزر وفردها بشكل مسطح داخل أكياس تجمع الاكياس بعلبة وتفرز.
  6. تجفيف حبق وسحقه ويحفظ بقارورة فالثلاجة لإستخدامات السلطات و خلايا النحل.
  7. بشر كمية من الزنجبيل وتوزيعه وتفريزه
  8. اقطع كمية اسبوع من الفلفل الرومي مربعات صغيرة او شرايح نحيفة للبيتزا واحفظها بعلبه وعالفريزر
  9. اخلط كمية من البهارات الخاصة مثل ( بهارات السمبوسة بعلبة/ بهارات الشوربة بُقش بالشاش واربطها / بهارات الكبسات بعلبه واكتب عليهم)
  10. افرم كيس الكنافة مع زيت واقسمه بحجم الصينية اللي حستخدمها بأكياس وافرزها.
  11. تقطيع الخبز اللبناني مربعات وقليه وتنشيفه وحفظه بعلبه مفروشه مناديل للسلطات.

أما التفريز تبع الأكل ماافضله الا للضرورة 

(بيجوني ضيوف أو اعرف اني ح اتعب او ح انشغل) ويكون بتاع يومين لأسبوع

وغالبا يكون 

للسمبوسة - للكبة - وعصاج اللحم المفروم تبع السمبوسة او الفطاير - وعصاج الدجاج


Hosted by ImageHost.org